Ποιοι είμαστε...

Spot market

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των καταστημάτων μικρής λιανικής από το 2005. Κατά την διάρκεια της πορείας αυτής, παρουσιάζει διαρκής ανάπτυξη επενδύοντας σε καινούργια καταστήματα, υλικοτεχνικές υποδομές, στο ανθρώπινο δυναμικό που την απαρτίζει και στις σταθερές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου που την προμηθεύουν.

Ποιοι είμαστε...

Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των καταστημάτων μικρής λιανικής από το 2005. Κατά την διάρκεια της πορείας αυτής, παρουσιάζει διαρκής ανάπτυξη επενδύοντας σε καινούργια καταστήματα, υλικοτεχνικές υποδομές, στο ανθρώπινο δυναμικό που την απαρτίζει, στις σταθερές συνεργασίες της, με τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κλάδο τροφίμων-ποτών-αναψυκτικών-καπνοβιομηχανικών προϊόντων καθώς και σε τρόπους εξυπηρέτησης των πελατών μας, κατά την διάρκεια λειτουργίας των καταστημάτων μας, χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία στα καταστήματα μας. Απώτερος μας σκοπός είναι μέσα από την διαρκή ανάπτυξη, την συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, της διαρκή αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού μας καθώς και των προσιτών τιμών που διαθέτουμε τα προϊόντα μας, να είμαστε συνεπής στις αρχές μας, που γνώμονα τους έχουν τον ευχαριστημένο πελάτη.

Ορμώμενοι από την φιλοσοφία αυτή, τα καταστήματα μας διαθέτουν μια ολιστική αντίληψη κάλυψης των διαρκώς μεταβαλλόμενων καταναλωτικών συνήθειων προκειμένου να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των αναγκών, που απασχολούν την καθημερινότητα των πελατών μας.

Η εταιρία μας διαθέτει έντεκα καταστήματα μικρής λιανικής (10 kiosky's, 1 convenience store ) στους Δήμους: Ν. Ηρακλείου, Ν. Φιλαδέλφειας, Ν. Ιωνίας, Ψυχικού, Πεύκης στον Νομό Αττικής καθώς και E-Shop και υπηρεσίες Delivery μέσω εταιρίας παροχής υπηρεσιών διανομής και ιδίων μέσων. Η Έδρα της Εταιρίας μας καθώς και οι αποθήκες της, είναι στο Δήμο Ν. Ηρακλείου. Τα καταστήματα μας λειτουργούν καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου, ανεξαρτήτως αργιών.